ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Για να βρείτε και να επιλέξετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θέλετε:

Επισκεφθείτε τη τον διαδικτυακό χώρο https://elearnacademy.gr

επιλέξτε την σελίδα ELEARNING, και κάντε κλικ επάνω στο μπουτόν VIEW COURSES

Θα ανοίξει μια νέα σελίδα στην οποία μπορείτε να περιηγηθείτε βάζοντας παραμέτρους στις περιοχές 1 και 2 για να βρείτε και να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 900 προγράμματα εξειδικευμένης επιμόρφωσης, το δικό σας πρόγραμμα μαθημάτων ή να κάνετε συνδυασμό προγραμμάτων για να καλύψετε τις συγκεκριμένες ανάγκες για τη βελτίωσης σας.

Όταν βρείτε το πρόγραμμα η τα προγράμματα που εσείς θέλετε, τα επιλέγετε κάνοντας κλικ επάνω στο εικονίδιο στη λέξη ADD TO CART

Όταν ολοκληρώσετε τις επιλογές σας (α, β, γ….), τότε προχωράτε στην επόμενη επιλογή που είναι η  εντολή VIEW CART την οποία θα βρείτε στο ίδιο σημείο που ήταν και η προηγούμενη επάνω στο εικονίδιο του προγράμματος που έχετε επιλέξει.

Επιλέγοντας VIEW CART,  μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον στο οποίο χρειάζεται να  δηλώσετε τα στοιχεία σας και να κάνετε την πληρωμή του προγράμματος σας. Τα στοιχεία σας θα εμφανίζονται στην απόδειξή σας, στο δικαίωμα πρόσβασης στα μαθήματα καθώς και στο πιστοποιητικό που λάβετε μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος που έχετε επιλέξει. Προσοχή το σύστημα δεν θα προχωρήσει εάν δεν συμπληρώσετε σωστά όλα τα στοιχεία. Μόλις ολοκληρώσετε, πατήστε την εντολή PROCEED TO PAYPAL

Αμέσως μετά θα ανοίξει η οθόνη του PAYPAL στην οποία θα κάνετε την επιβεβαίωση και θα δώσετε την εντολή για την πληρωμή σας.

Αμέσως μόλις εγκριθεί η πληρωμή σας, μέσω του διατραπεζικού συστήματος, θα δείτε στην οθόνη του υπολογιστή σας ένα μήνυμα, να λέει: σας έχει σταλεί αυτόματα, μέσω του συστήματος στην διεύθυνση EMAIL που έχετε δηλώσει, ένα email με την απόδειξη πληρωμής, και ένα δεύτερο email το οποία θα έχει στοιχεία και το κωδικό πρόσβασης, για να εισέλθετε και να παρακολουθήσετε τα μαθήματά σας, στην εκπαιδευτική πλατφόρμα LMS του www.eLearn-academy.gr

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ

Για να εισαχθείτε στο σύστημα LMS ανοίξτε την κεντρική σελίδα https://elearn-academy.gr επιλέξτε ELEARNING από το MENU στην επάνω μπάρα του HOME PAGE και στη συνέχεια κάντε κλικ στο μπουτόν LOGIN HERE

Και θα μεταφερθείτε στην βάση της πλατφόρμας LMS, εδώ χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία που σας έχουν σταλεί στο EMAIL σας όταν κάνατε την εγγραφή σας.

εισάγετε τα στοιχεία σας:

  • Όνομα Χρήστη
  • Κωδικός

Πληκτρολογήστε προσεκτικά τα στοιχεία σας (υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση των μικρών και κεφαλαίων γραμμάτων) και επιλέξτε Υποβολή (Enter) στο πεδίο (Sign in)

Εφόσον τα στοιχεία σας είναι έγκυρα, θα εισαχθείτε στην προσωπική σας σελίδα και συγκεκριμένα στην κεντρική σελίδα διαχείρισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του διαχειριστή του συστήματος στο info@elear-academy.gr για να ενημερωθείτε για το λόγο αποτυχίας της εισαγωγής σας.