Συχνές ερωτήσεις

Πως βρίσκω και πως επιλέγω το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που με ενδιαφέρει;

Για να βρείτε και να επιλέξετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θέλετε: Επισκεφθείτε τη τον διαδικτυακό χώρο https://elearnacademy.gr και επιλέξτε την σελίδα ELEARNING, και κάντε κλικ επάνω στο μπουτόν VIEW COURSES για να δείτε όλες τις κατηγορίες των ενδιαφερόντων ή επιλέξτε τις γενικές κατηγορίες στις επιλογές Business e-courses και Computer soft skills e-courses. Όταν ανοίξετε τη σελίδα με τις λίστες των προγραμμάτων, μπορείτε να περιηγηθείτε βάζοντας παραμέτρους στις περιοχές 1 και 2 για να βρείτε και να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 900 προγράμματα εξειδικευμένης επιμόρφωσης, το δικό σας πρόγραμμα μαθημάτων ή να κάνετε συνδυασμό προγραμμάτων για να καλύψετε τις συγκεκριμένες ανάγκες για τη βελτίωσης σας.

Βρίσκοντας το πρόγραμμα η τα προγράμματα που εσείς θέλετε, τα επιλέγετε κάνοντας κλικ επάνω στο εικονίδιο στη λέξη ADD TO CART.

Πως γίνεται η πληρωμή και πότε αποκτάω το δικαίωμα πρόσβασης στο πρόγραμμα μου;

Μόλις ολοκληρώσετε τις επιλογές σας (α, β, γ….), τότε προχωράτε στην επόμενη επιλογή που είναι η  εντολή VIEW CART την οποία θα βρείτε στο ίδιο σημείο που ήταν και η προηγούμενη επάνω στο εικονίδιο του προγράμματος που έχετε επιλέξει. Επιλέγοντας την VIEW CART εντολή θα μεταφερθείτε σε ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο χρειάζεται να  δηλώσετε τα στοιχεία σας και να κάνετε την πληρωμή του προγράμματος σας. Τα στοιχεία που θα δηλώσετε  θα εμφανίζονται: στην απόδειξή σας, στο δικαίωμα πρόσβασης στα μαθήματα καθώς και στο πιστοποιητικό που λάβετε μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος που έχετε επιλέξει. Προσοχή το σύστημα δεν θα προχωρήσει εάν δεν συμπληρώσετε σωστά όλα τα στοιχεία. Μόλις ολοκληρώσετε, πατήστε την εντολή PROCEED TO PAYPAL. Αμέσως μετά θα ανοίξει η οθόνη του PAYPAL στην οποία θα κάνετε την επιβεβαίωση και θα εγκρίνετε την πληρωμή σας.

Αμέσως μόλις εγκριθεί η πληρωμή σας, μέσω του διατραπεζικού συστήματος, θα δείτε στην οθόνη του υπολογιστή σας ένα μήνυμα, να λέει: σας έχει σταλεί αυτόματα, μέσω του συστήματος στην διεύθυνση EMAIL που έχετε δηλώσει, ένα email με την απόδειξη πληρωμής, και ένα δεύτερο email το οποία θα περιλαμβάνει το user name και το password, για να εισέλθετε και να παρακολουθήσετε τα μαθήματά σας, στην εκπαιδευτική πλατφόρμα LMS του www.eLearn-academy.gr

Πως γίνεται η εισαγωγή στην εκπαιδευτική πλατφόρμα LMS και πως γίνεται η παρακολούθηση;

Για να εισαχθείτε στο σύστημα LMS ανοίξτε την κεντρική σελίδα https://elearn-academy.gr επιλέξτε ELEARNING από το MENU στην επάνω μπάρα του και στη συνέχεια κάντε κλικ στο μπουτόν LOGIN HERE. Με την επιλογή αυτή θα μεταφερθείτε στην βάση της πλατφόρμας LMS, εδώ χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία που σας έχουν σταλεί στο EMAIL σας όταν κάνατε την εγγραφή σας. Έτσι λοιπόν στην προτροπή να εισάγετε τα στοιχεία σας, πληκτρολογήστε το user name και το password που θα έχετε λάβει στο email που δηλώσατε στην εγγραφή σας.

Προσοχή: Πληκτρολογήστε προσεκτικά τα στοιχεία σας (υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση των μικρών και κεφαλαίων γραμμάτων) και επιλέξτε Υποβολή (Enter) στο πεδίο (Sign in). Εφόσον τα στοιχεία σας είναι έγκυρα, θα εισαχθείτε στην προσωπική σας σελίδα και συγκεκριμένα στην κεντρική σελίδα διαχείρισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης. Μόλις εισαχθείτε, επιλέξτε κάνοντας κλικ πάνω στο πρόγραμμα σας για να ανοίξει η πρώτη εννότητα και στη συνέχεια ακολουθείστε τις εντολές προόδου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε το PDF αρχείο των οδηγιών χρήσης. Σε περίπτωση αποτυχίας εισαγωγής επικοινωνήσετε με την γραμματεία του διαχειριστή του συστήματος στο info@elear-academy.gr για να ενημερωθείτε για το λόγο αποτυχίας της εισαγωγής σας.

Σε ποια γλώσσα γίνεται η παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων;

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Business και τα Soft skills γίνονται μόνο στην Αγγλική γλώσσα.

Πότε διορθώνονται τα τεστ και πως βλέπω τον τελικό βαθμό ανά μάθημα;

Στα τεστ που υποβάλετε μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας οι κλειστού τύπου ερωτήσεις διορθώνονται αυτόματα από το σύστημα ενώ οι ανοιχτού τύπου ερωτήσεις (upload κειμένου) διορθώνονται από τον αρμόδιο εκπαιδευτή το αργότερο εντός δέκα εργασίμων ημερών από την καταληκτική  ημερομηνία υποβολής του τεστ.

Τι κάνω εάν δεν προλαβαίνω να υποβάλλω κάποιο τεστ εντός των προθεσμιών που μου έχουν δοθεί;

Σε περίπτωση που δεν προλαβαίνετε να υποβάλετε κάποιο τεστ μέσα στις προθεσμίες που σας έχουν ανακοινωθεί από το χρονοδιάγραμμα του εκπαιδευτή θα πρέπει εγκαίρως να επικοινωνήσετε με email μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας με την γραμματεία του μαθήματος ώστε να ζητήσετε παράταση για την εκπρόθεσμη υποβολή του. Μετά τη λήξη του εκάστοτε μαθήματος αυτό παύει να υποστηρίζεται εκπαιδευτικά και πλέον η επικοινωνία σας θα πρέπει να γίνεται με τη Γραμματείας της εκπαιδευτικής πλατφόρμας.

Πως προκύπτει ο βαθμός ανά μάθημα:

Η μη συμπλήρωση του ποσοστού 70% σε μία διδακτική ενότητα δεν συνεπάγεται από μόνη της αποτυχία στο μάθημα. Η τελική βαθμολογία ενός μαθήματος προκύπτει από τον μέσο όρο των βαθμολογιών των διδακτικών ενοτήτων που απαρτίζουν το μάθημα στην περίπτωση που το μάθημα δεν έχει τελική εργασία. Στην περίπτωση που υπάρχει τελική εργασία, τότε η βαθμολογία του μαθήματος προκύπτει κατά ποσοστό (συνήθως) 60% από τον μέσο όρο των βαθμολογιών των διδακτικών ενοτήτων που απαρτίζουν το μάθημα και κατά ποσοστό (συνήθως) 40% από την βαθμολογία που λάβατε στο τελικό διαγώνισμα του μαθήματος. Επίσης θα πρέπει να σας επισημάνουμε ότι δεν προβλέπεται επανεξέταση σε επίπεδο μεμονωμένων διδακτικών ενοτήτων παρά μόνο σε επίπεδο μαθημάτων όπου δεν έχετε καταφέρει να συγκεντρώσετε το ελάχιστο απαιτούμενο ποσοστό επιτυχίας.