Απομακρυσμένη εκπαίδευση με την μέθοδο e-Learning

Υψηλού επιπέδου κατάρτιση, σε χρόνο βολικό, με εύκολη χρήση και αποτελεσματικό τρόπο εκμάθησης

Τώρα μπορείτε να πετύχετε τους δικούς σας στόχους επαγγελματικής ανάπτυξης γρήγορα, στο δικό σας ρυθμό, κάνοντας χρήση των μεθόδων on-line και e-Learning

Τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης διατίθενται μόνο στα Αγγλικά

Elearn-academy.gr, ένα project της e-training

Τα μαθήματα eLearning περιέχουν πρότυπα βέλτιστης πρακτικής, πληροφορίες και εκπαιδευτικές τακτικές προσφέροντας στους καταρτιζόμενους τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις δεξιότητες που απαιτούνται και σχετίζονται με την προσωπική ανάπτυξη και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.Η πρόσβαση στα μαθήματα eLearning γίνεται με ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου στο περιβάλλον LMS trainee area της εκπαιδευτικής πλατφόρμας ZNANJA  (Learning Management System).

Τα μαθήματα eLearning γράφουν και επιμελούνται ειδικοί εκπαιδευτές και επιστήμονες. Την ίδια διδακτική ύλη εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν εκπαιδευτικοί οργανισμοί, επαγγελματικές σχολές, οργανισμοί και επαγγελματίες σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο.
Κάθε μάθημα χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό κειμένου, τεστ, παραδείγματα και όπου χρειάζεται σχετικές εικόνες. Συμπληρωματικά τα προσαρμοσμένα (customized) περιλαμβάνουν αφήγηση σε audio ή video (html).

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων που έχει επιλέξει o εκπαιδευόμενος, δοκιμάζεται στις νέες γνώσεις που απόκτησε και αν περάσει από το αυτόματο σύστημα βαθμολόγησης επιτυχώς την δοκιμασία των εξετάσεων, εκδίδουμε και αποστέλουμε στη διεύθυνση που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του, το σχετικό Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης.

Ακόμη, οι εκπαιδευόμενοί μας επωφελούνται από την πρόσβαση σε μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη μαθημάτων και μπορούν να επιλέξουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, κάνοντας συνδυασμό και άλλων μαθημάτων που θα τους οδηγήσουν σε ανώτερο επίπεδο.

Η Υπόσχεσή μας για επικαιροποίηση: Ολοι οι εκπαιδευόμενοι που επιθυμούν να ανανεώσουν μαθήματα που έχουν ενημερωθεί λόγω Προτύπων ή / και Νομοθετικών αλλαγών, μπορούν να το κάνουν δωρεάν. Για να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά, όμως πρέπει να αποδείξουν την αγορά της συγκεκριμένης σειράς μαθημάτων μέσα στην προηγούμενη δωδεκάμηνη περίοδο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την eLearn-Academy.gr

Είναι βολικό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα on-line μάθημα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα – από την εργασία, στο σπίτι, στο δρόμο. ___________________________________________

Είναι ευέλικτο. Ξεκινήστε και σταματήστε όποτε θέλετε, γυρίστε πίσω για να αναθεωρήσετε ένα σημείο, ακολουθήστε μια πορεία πολλές φορές. ___________________________________________

Είναι για άτομα και ομάδες. Η on-line εκπαίδευση μπορεί να γίνει διαθέσιμη σε οποιοδήποτε αριθμό ατόμων – όλα με το δικό τους στυλ και ταχύτητα. ___________________________________________

Είναι υψηλής ποιότητας. Αποκτήστε στοχευμένη γνώση και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από ειδικούς και εκπαιδευτές στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.