Η eTRAINING AC είναι ένας οργανισμός παροχής συμβουλών και κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού. Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς παγκοσμίως και οι σύμβουλοι των προγραμμάτων μας παρέχουν καινοτόμες, εξατομικευμένες λύσεις που εμπνέουν και οδηγούν στην υψηλή απόδοση.

 

Η αποστολή και το όραμά μας

  • Η αποστολή μας είναι η βοήθεια ανθρώπων και οργανισμών να επιτύχουν στόχους μέσω αυξανόμενης επίγνωσης, θέλησης και ικανότητας.
  • Το όραμά μας είναι να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους να επιτύχουν την διαρκώς ζητούμενη εξέλιξη μέσω σύγχρονων ανθρωποκεντρικών μεθόδων ανάπτυξης.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Μακρόχρονη εμπειρία και ειδίκευση
Από το 2003, οι συνεργάτες μας έχουν βοηθήσει περισσότερα από 4.000 άτομα, στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους, προκειμένου να επιτύχουν καλύτερες επιδόσεις. Με γνώσεις και εμπειρία στις επιχειρήσεις και στην εκπαίδευση στελεχών συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες, επιχειρηματίες, την Ανώτερη και Ανώτατη Διοίκηση, με άτομα και με ομάδες για την διάγνωση των αναγκών και την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Εξατομικευμένη βοήθεια και πακέτα για κάθε επιχείρηση και άτομο

Σχεδιάζουμε τα προγράμματα και τα υλικά μας ώστε να προσαρμόζονται γρήγορα και οικονομικά σε οποιοδήποτε κοινό, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα ή η ακεραιότητα της εκπαιδευτικής λύσης. Λαμβάνουμε μια ευρύτερη, πιο ολιστική άποψη για όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν τις επιθυμητές αλλαγές και βοηθάμε τους πελάτες να αναπτύξουν και να εκτελέσουν τις στρατηγικές και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υλοποίηση αυτών των αλλαγών και την εξασφάλιση διαρκών αποτελεσμάτων.

Συνεργάτες και συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς

Οι συνεργάτες μας είναι επιστήμονες και πιστοποιημένοι στον τομέα τους επαγγελματίες από αρμόδιους εθνικούς και διεθνής φορείς. Η Velsoft είναι κορυφαίος διεθνής πάροχος προγραμμάτων επιμόρφωσης, διαμορφώσιμου εκπαιδευτικού περιεχομένου και επεξεργάσιμων υλικών υψηλής ποιότητας ώστε να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε εξειδικευμένη εκπαίδευση απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων. Η βραβευμένη eLearning πλατφόρμα ‘znanja’ (που σημαίνει: πολλαπλασιαστής γνώσεων) της Velsoft, έφερε την επανάσταση στην ηλεκτρονική μάθηση. Η ‘znanja’ δεν είναι απλώς ένα LMS (σύστημα διαχείρισης μάθησης), πρόκειται για ένα HUB βασισμένο σε cloud που προσφέρει απίστευτες νέες τεχνολογίες και παρέχει απαράμιλλη ευελιξία στην ηλεκτρονική εκμάθηση.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ;

Οι πελάτες μας, μας θεωρούν διαφορετικούς για τους παρακάτω λόγους:

Προσαρμοστικότητα στις νέες τάσεις και τις αλλαγές – Γνώση της αγοράς ή και του κλάδου – Μεθόδους διαδραστικής μάθησης – Ποικιλία και έκταση προγραμμάτων εκπαίδευσης – Μίγμα σύγχρονων και παραδοσιακών μέσων παράδοσης – Έμπειροι εκπαιδευτές και ειδικοί διευκολυντές – Συνεργασία με κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς εκπαίδευσης – Παραγωγή θετικών αποτελεσμάτων