Η Velsoft είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες eLearning στον πλανήτη και βρίσκεται σε καλή θέση να συνεχίσει αυτή την ανάπτυξη. Υποστηριζόμενη από μια ισχυρή ομάδα διαχείρισης, μια σειρά από μοναδικές τεχνολογίες και εξαιρετικό προϊόν, η Velsoft προσελκύει και εξυπηρετεί οργανισμούς από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμόσιμων εκπαιδευτικών υλικών, επιτρέποντας στους οργανισμούς να προσφέρουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και αφοσίωση στο προσωπικό τους ή στους σπουδαστές χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένα υλικά που μπορούν να επεξεργαστούν και να εντοπιστούν ώστε να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε εκπαίδευση.

Οι σύμβουλοι κατάρτισης που πραγματικά ενδιαφέρονται για τη δημιουργία αποτελεσμάτων στον οργανισμό τους, επιλέγουν την Velsoft επειδή έχει αποδεδειγμένο ιστορικό βοήθειας προς τους οργανισμούς που έχουν και θέλουν να επιτύχουν εκπαιδευτικούς στόχους.

Το μυστικό πίσω από την Velsoft είναι ότι είναι μια εταιρία περιεχομένου πρώτα και κύρια. Ανεξάρτητα από το αν οι οργανισμοί επιθυμούν εκπαιδευτικά υλικά, eLearning, ανάμικτη μάθηση ή σχεδιασμό προσαρμοσμένης διδασκαλίας, γνωρίζουν ότι σε κάθε μάθημα της Velsoft οι σχετικοί μαθησιακοί στόχοι εντοπίζονται και πληρούνται.

Η Velsoft άλλαξε πραγματικά την βιομηχανία μάθησης και απόδοσης στο χώρο εργασίας (WLP), ακούγοντας τι επιδιώκουν οι εκπαιδευτές και οι διαχειριστές ανθρώπινου δυναμικού διαμόρφωσε λύσεις που ικανοποιούν πραγματικές ανάγκες με έναν μοναδικό τρόπο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να επεκτείνει τις επιλογές κατάρτισης.

Σήμερα, δεκάδες χιλιάδες εταιρείες σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως έχουν την Velsoft ως πρώτη επιλογή για προσαρμόσιμα μαθήματα, eLearning, mLearning, μετατροπή SCORM και προσαρμόσιμο εκπαιδευτικό σχεδιασμό και ανάπτυξη.

Οι εταιρείες αυτές αντιπροσωπεύουν μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες παγκοσμίως, όπως η Microsoft, η NASA, η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών, η Pfizer, τα Ηνωμένα Έθνη, οι LA Times, Dell, Lockheed Martin, Revlon, Kraft, Michelin, Princeton University, FedEx, General Motors, Της Mercedes-Benz και του εκτελεστικού γραφείου του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.