19 Σεπ 2017

Νοοτροπία

Αναρωτιέστε πώς να γίνετε η εξαίρεση: Η απόφαση να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας είναι η αρχή του ταξιδιού σας προς την οικονομική ελευθερία. Όπως και με κάθε ταξίδι, πρέπει να καθορίσουμε: πού θέλουμε να πάμε, τι θα μας κρατήσει να προχωράμε έτσι, όταν αποθαρρύνουμε… πως μπορούμε να επικεντρωθούμε στο τελικό στόχο!

Για να τραβήξουμε τη ζωή μας στο επόμενο επίπεδο, πρέπει να καταλάβουμε ότι ο εξωτερικός κόσμος δεν είναι η κινητήρια δύναμη για το ποιοι θα γίνουμε ή τι επιλέγουμε να δημιουργήσουμε για τη ζωή μας, αλλά, μάλλον είναι ο εσωτερικός προγραμματισμός ή το σχέδιό μας που διαμορφώνει τον τρόπο βλέπουμε τον κόσμο και την ευκαιρία.

Όλοι πιστεύουμε ότι έχουμε τον έλεγχο των αποφάσεών μας, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το παρελθόν μας διαμορφώνει τις αποφάσεις μας … χρειάζεται να κάνουμε μια στάση, να σκεφτούμε και να καθορίσουμε πόσο καλά μπορούμε να δεχτούμε την επιτυχία και να αναμορφώσουμε τυχόν αντιλήψεις που θα μας εμποδίσουν να φτάσουμε στους στόχους μας.

Ανεξάρτητα από το στάδιο της ζωής που βρίσκεστε σήμερα, αυτή η σκέψη θα σας βοηθήσει να ορίσετε και να δημιουργήσετε ένα μονοπάτι για να συναντήσετε την αποστολή σας, το όραμα και το σκοπό της ζωής σας!

Το πρώτο βήμα είναι να καθορίσετε ποιο είναι το κύριο σχέδιο του εγκεφάλου σας … σκεφθείτε, είναι το οικοδόμημά της ζωής σας κτισμένο επάνω σε επιτυχημένα ή ανεπιτυχή θεμέλια.

Πολλοί άνθρωποι κάθονται στάσιμοι στην καριέρα τους και δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν μπορούν να περάσουν τα εμπόδια μπροστά τους … οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εξετάζουν καν τον προγραμματισμό τους ή την προετοιμασία τους ως την αιτία του τι τους κρατά πίσω. Οι 4 πιο συνηθισμένοι τρόποι που σαμποτάρουμε τον εαυτό μας βρίσκονται στο παρελθόν μας και αυτοί είναι:

1. Στάση, προγραμματισμός ή κύριο σχέδιο του εγκεφάλου.

2. Κακές συμβουλές από ανεπιτυχείς ανθρώπους.

3. Σκέφτεστε μικρά, δεν θέτετε εφικτούς στόχους που εκπληρώνουν το πνεύμα σας … δηλαδή, τον λόγο για τον οποίο είστε εσείς!

4. Αδυναμία ή αποτυχία δημιουργίας σχεδίου και παρακολούθησης του συστήματος του.

Το παρελθόν μας δεν μας καθορίζει, μας διαμορφώνει … οπότε μην αφήνετε το παρελθόν να σας αγκυροβολήσει σε κακές συνήθειες ή πεποιθήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *